https://www.postmen.tv/portfolio

  Portfolio

  Midlancen bestaat 25 jaar!

  Promo

  The Human Network is een groep gespecialiseerde zelfstandige bedrijven die vanuit dezelfde visie werken. Ze bieden midlancers het beste van twee werelden: volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemersmentaliteit plus de zekerheid die freelancers niet hebben. Kijk op midlancer.nl

  Een serie van vier spots over het Midlancemodel. Concept & Creatie zijn van Postmen.

  Bekijk project Promo

  TLEX - powered by Monotch

  The Monotch Traffic Live Exchange (TLEX) Platform is a highly scalable platform especially designed to connect road side equipment to information brokers, automotive industry, road authorities and road users.

  Bekijk project

  VET Belangrijk

  Promo

  'Feiten en fabels over voeding, vetverbranding en verborgen dikmakers' geschreven door Dr. Mariëtte Boon van het Leids Universitair Medisch Centrum en Prof. Liesbeth van Rossum van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

  VET Belangrijk - Een aanstekelijk boek dat je ideeën over vet voor altijd zal veranderen.

  Bekijk project Promo

  KNGF Geleidehonden Kerstgroet

  Promo

  Norton, Ustin, Sem en Quibus (geleidehonden in opleiding) sturen iedereen een warme kerstgroet uit de KNGF-kennel! 

  Bekijk project Promo

  Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

  Commercial

  Het nieuwe kinderoncologische centrum in Utrecht zocht honderd gedreven kinderoncologisch verpleegkundigen. De commercial die we maakten voor een wervingscampagne op social media ging viral en leverde 2.500 reacties op voor de vacatures.

  Bekijk project Commercial

  Verzuimtalent

  Promo

  Verzuim onder controle dankzij professionals van VerzuimTalent.

  Bij VerzuimTalent werken specialisten met verstand van zaken. Zij zijn direct inzetbaar en hebben alle kennis in huis.

  Bekijk project Promo

  Chasing Reels

  Cinema Promo

  A brand new picture show to celebrate the Grand Independent Film Scene.

  www.chasingreels.nl

  Bekijk project Cinema Promo

  Rode Kruis - Goed Voorbereid

  Explanimation

  Weervrouw en Rode Kruis ambassadeur Helga van Leur geeft tips hoe je je goed voorbereidt op extreme weersituaties: Hitte, Kou, Gladheid, Onweer, Storm en Wateroverlast.

  Bekijk project Explanimation

  Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

  Corporate video

  Het Prinses Máxima Centrum werft fondsen voor speciale voorzieningen en voor de realisatie en exploitatie van een research instituut. Deze film maakten we om de bijzonder aanpak van het centrum voor het voetlicht te brengen.

  Bekijk project Corporate video

  Snappet - Connected Learning

  Commercial

  Snappet is het grootste digitale onderwijsplatform van Nederland.

  Bekijk project Commercial

  Prinses Máxima Centrum heeft een nieuw logo

  Promo

  Voor de presentatie van het nieuwe logo van het Prinses Máxima Centrum maakten we een korte animatie.

  Bekijk project Promo

  VGZ - Maak kennis met Mijn VGZ

  Infomercial

  Ben je verzekerd bij VGZ? Maak dan kennis met Mijn VGZ.

  Via de website of de VGZ Zorg App heb je inzicht in je zorgkosten, zie je de stand van je eigen risico. Het indienen van een declaratie is eenvoudiger dan ooit.

  Bekijk project Infomercial

  ANNO12 - ZORG VERZEKEREN KAN ANDERS

  Infomercial

  ‘Onafhankelijk, eerlijk en sociaal bewogen. Wij gaan terug naar de essentie van het verzekeren: het samen opvangen van financiële risico’s, die u alleen niet kunt dragen.’

  Postmen werd gevraagd om de ideeën van ANNO12 voor het voetlicht te brengen. We kozen ervoor een infomercial te maken voor een online campagne. Filmopnamen op locatie gecombineerd met animatie: De verandering in mijn zorgverzekering dit jaar, dat ben ik.

  Bekijk project Infomercial

  STER - STER EXTRA - APP

  Commercial

  De STER Extra App biedt de mooiste acties op je tablet terwijl je het STER reclameblok kijkt. We maakten twee tv-commercials: één die de  app introduceert en één die de integratie met de NPO app aankondigt.

  Bekijk project Commercial

  MAKERS VAN GELDERLAND – KINKELDER

  Corporate story

  De maakindustrie is een belangrijke motor van de Gelderse economie. Gelderland heeft circa 7000 maakbedrijven. Hoewel een aantal van deze bedrijven wereldspelers zijn, zijn ze onbekend bij het grote publiek en zelfs bij collega-ondernemers, overheden en in het onderwijs. Kinkelder is er zo een. (Regie: Heleen Hummelen)

  Bekijk project Corporate story

  Rode Kruis

  Corporate story

  Voor het Rode Kruis animeerden wij de corporate story.

  Concept & ontwerp door Mack van Gageldonk (byMack).

  Bekijk project Corporate story

  HOGESCHOOL UTRECHT - LEVEN LANG LEREN

  Corporate story

  Een portret van Sharon Van Eck en Jeune de Graaf. Hogeschool Utrecht is de verbindende factor.

  Met dank aan Prof. Dr. Paul van Zuijlen van het Brandwondencentrum in Beverwijk.

  Bekijk project Corporate story

  BOEKTRAILER ‘DE KROKETTENFABRIEK’ VAN ESTHER VAN DOORNE

  Trailer

  Boektrailer voor de debuutroman van Esther van Doorne.

  Claudia krijgt van haar echtgenoot een noodlijdende krokettenfabriek cadeau. De kroketten zullen haar leven op zijn kop zetten.

  Bekijk project Trailer

  PRINSES MÁXIMA CENTRUM - Verhuizen

  Nog voor de officiële opening van het Prinses Máxima Centrum gaven we patiënten uit de diverse kinderoncologische centra in Nederland alvast een sneak preview van het gebouw. Dolores Leeuwin neemt ons mee.

  Bekijk project

  WOLTERS KLUWERS – WHEN YOU HAVE TO BE RIGHT

  Corporate video

  Een corporate film voor de grootste online uitgever & informatiedienstverlener van Nederland: Wolters Kluwer. Informatie is inmiddels overal en altijd beschikbaar. Met een groeiend aantal apps, websites en computertoepassingen ontsluit Wolters Kluwer betrouwbare informatie digitaal. Wolters Kluwer, When you have to be Right.

  Bekijk project Corporate video

  SAMEN TEGEN VOEDSELVERSPILLING

  Aftermovie

  In de Verspillingsfabriek in Veghel werd op 20 maart de agenda gepresenteerd van de Taskforce ‘Samen tegen voedselverspilling’: in 2030 moet er in de hele keten vijftig procent minder voedsel worden verspild.

  Wij maakten voor Rabobank Nederland, lid van de taskforce, de aftermovie van het evenement.

  Bekijk project Aftermovie

  VGZ - Voorkeursbeleid Geneesmiddelen

  Animatie

  Met het voorkeursbeleid geneesmiddelen kan VGZ de zorgpremie voor haar verzekerden zo laag mogelijk houden.

  Bekijk project Animatie

  Welkom op het Coenecoop College

  Promo

  Drie leerlingen van het Coenecoop College in Waddinxveen geven een rondleiding door de allerleukste school van Nederland.

  Bekijk project Promo

  Hofmeier - Meer dan cijfers

  Corporate video

  Hofmeier is een bevlogen organisatie met meer dan 130 interim professionals en consultants in vaste dienst. Samen met opdrachtgevers maken ze iedere dag het verschil. Ze bieden oplossingen voor financiële- en organisatievraagstukken.

  Wij maakten een serie van drie video’s: één ter introductie van de nieuwe huisstijl, een corporate film en een video voor arbeidsmarktbenadering.

  Bekijk project Corporate video

  Prikkeldraad / Fenced CD / DVD

  Trailer

  Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht ging onze documentaire 'Prikkeldraad' in première. Aansluitend werd de CD ‘Van Pierrot naar Marteau’ gepresenteerd in Vredenburg Leeuwenbergh. Samen met deze CD wordt ook de DVD uitgegeven in één box.

  Bekijk project Trailer

  Curves

  Commercial

  In samenwerking met het Rotterdamse Bureau GB10 maakten we de radio- en tv-commercials voor Curves; het 30 minuten fitness concept met 10.000 vestigingen wereldwijd. De commercials en tag-ons werden ingezet voor zowel televisie- als online campagnes in het VK, Spanje, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Zweden.

  Bekijk project Commercial

  Nancy Brick

  Videoclip

  Voor het singer-songwriter duo ‘Nancy Brick‘ (Rieneke Batelaan & Ron Valeri) maakten de Postmen een videoclip voor het titelnummer van hun gelijknamige debuutalbum.

  Bekijk project Videoclip

  Odensehuis

  Het Odensehuis laat zien dat mensen met dementie er gewoon bijhoren. We komen op voor onszelf en onze lotgenoten. We geven onze antwoorden op vragen die mensen met dementie bezig houden. We geven informatie aan professionals over onze mogelijkheden en onze behoeften. We organiseren onze eigen activiteiten. We doen het op onze manier.

  Bekijk project

  Het WesterborkLuisterpad - Hummel&deBoer

  Het WesterborkLuisterpad, een productie van Hummel&deBoer hoort bij het Westerborkpad en bestaat uit verhalen in audio die langs de route te beluisteren zijn met een mobiele telefoon.

  Overlevenden, mensen die langs de route woonden en getuige waren, verzetsmensen, vrienden van Joodse slachtoffers, mensen die Joodse onderduikers hadden; allen vertellen hun persoonlijke verhaal. De verhalen variëren in lengte van 4 tot 10 minuten en worden ingeleid door Hanneke Groenteman.

  In de audiostudio van Postmen zijn de voice-overs ingesproken en hebben we de eindmix gemaakt.

  Bekijk project

  Veel Geluk! van Cunera Joosten

  Boektrailer

  Piekeren zit ons geluk enorm in de weg. Het boek ‘Veel geluk!’ is als een routekaart langs de meest beruchte piekeronderwerpen. De inspirerende en wetenschappelijk onderzochte inzichten in het boek halen je uit de negatieve spiraal en wijzen je de weg naar meer geluk.

  Bekijk project Boektrailer

  STER EXTRA IN DE NPO APP

  Commercial

  STER extra is nu ook direct beschikbaar in de nieuwe versie van de NPO app. Om dit bij adverteerders onder de aandacht te brengen maakten wij deze animatie. De film is verstuurd als videobrochure waarin een scherm is geïntegreerd. Zodra de kaart geopend wordt begint de film te spelen.

  Bekijk project Commercial

  Prikkeldraad - Een film over hedendaagse muziek

  Trailer

  Ensemble Insomnio uit Utrecht ziet het als haar taak om zowel nieuwe composities als hoogtepunten uit de 20e eeuwse muziek ten gehore te brengen. We volgen het ensemble in de zoektocht naar de beste uitvoering. We maken kennis met dirigent en musici en zien ze, samen met de componisten, aan het werk. In Parijs ontmoet Insomnio de beroemde componist Pierre Boulez. Met hem bereidt het ensemble zich voor op de opname van zijn meesterwerk 'Le Marteau sans Maître'.

  Bekijk project Trailer

  Prinses Máxima Centrum - Jongeren

  Deze film is gemaakt voor jongeren met kanker in de leeftijd van 12 tot 18 jaar die opgenomen worden in het Prinses Máxima Centrum.

  Wat gaat er gebeuren? Met wie krijg je te maken?

  De mensen uit jouw zorgteam stellen zich aan je voor en vertellen wat ze voor jou kunnen betekenen.

  Bekijk project

  Debussy Poetique - Voor de kunst

  Trailer

  Debussy Poétique gaat over het Frankrijk rond 1900, over de poëzie van Pierre Houdy en Stéphane Mallarmé, over twee harpen en het ontstaan van de fluit, over de pikante illustraties van George Barbier, over een prachtige zangeres, over sensuele Bilitissen en onrustige faunen, over de Parijse kunstenaarssalons, over vernieuwing, schandalen en nieuwsgierigheid.... en dat allemaal gedrenkt in het muzikale parfum van Claude Debussy.

  Crowdfunding Voor de Kunst!

  Bekijk project Trailer

  Sneltram Utrecht

  commercial

  Tijdens de zomervakantie (2013) rijdt de sneltram in Utrecht niet omdat de rails worden vervangen. In opdracht van Bureau Regio Utrecht maakten we een commercial om deze boodschap aan de reizigers over te brengen.

  Bekijk project commercial

  Sneltram Utrecht Commercial - Visual Effects breakdown

  De commercial die we maakten in opdracht van Bureau Regio Utrecht is uiteraard gefilmd toen de sneltram nog volop in bedrijf was. We hebben dus flink 'gepoetst' aan het gefilmde materiaal. In de video zie je een breakdown van een aantal visual effects.

  Bekijk project

  Help Granida op de planken!

  Promo

  Met deze video hielpen we Stichting Ipermestra de opera 'Granida' van P.C. Hooft onder de aandacht te brengen van potentiële sponsoren. Help Granida op de planken!

  Bekijk project Promo

  Theatergroep WAAN speelt Ruis

  Teaser

  WAAN speelt RUIS.

  Een teaser voor de Rotterdamse theatergroep WAAN.

  Bekijk project Teaser

  VGZ zorgadviseurs

  Commercial

  Voor VGZ hebben we een commercial gemaakt om meer bekendheid te geven aan de zorgadviseur. De zorgadviseur heeft kennis van de zorg, bekijkt de situatie van de cliënt en geeft persoonlijk advies.

  Bekijk project Commercial

  De Chille Chihuahua's

  Videoclip

  Leerlingen uit groep 7/8 van basisschool Carrousel maakten met meester Alex een rap: Chihuahua Waf! Wij hielpen bij het maken van een vette clip.

  Bekijk project Videoclip

  Camerata Delft

  Promo

  Camerata Delft staat voor persoonlijke, fantasievolle uitvoeringen van voornamelijk 17e en 18e eeuwse kamermuziek op bijzondere locaties. Oorspronkelijke barokmuziek met een ‘nieuw geluid’. Regelmatig staan naast oude meesterwerken, hedendaagse composities geprogrammeerd zodat een brug ontstaat tussen oude en nieuwe muziek.

  Bekijk project Promo