https://www.postmen.tv/team

  Team

  Karel van Gelderen

  Op mijn 13e ging ik met mijn vader op een doodgewone zaterdagmiddag naar een bijeenkomst over ‘De toekomst van techniek’. Daar waren twee jonge gasten die bezig waren met 3d-animatie: ik was meteen verkocht. Ik had de avond ervoor de film Twister gezien. (wat achteraf gezien eigenlijk best wel een flauwe zoetsappige romantische film is) Het idee dat je dingen kunt creëren die niet bestaan vond ik echt geweldig. Dat wilde ik ook kunnen!
  Fast forward >> gelukt. Bij Postmen maak ik motion graphics en animaties. Een gestileerde animatie of een complex effectshot: ik zet er mijn tanden graag in. Ik kan ook goed uit de voeten met potlood/pen en papier, wat handig is voor storyboards en animaties.
  Ook in mijn vrije tijd teken ik graag. Ik maak af en toe muziek, speel bordspellen of klus in huis.

   

   

  Jan de Wit

  Sinds 1989 ben ik bezig met beeld en geluid. Na een afgebroken studie Muziekwetenschap ben ik als geluidstechnicus aan de slag gegaan bij Cinevideogroep. De wereld over gereisd. Van de Olympische spelen van 1992 in Barcelona tot Nagano in ’98, Het WK voetbal in ’98. En niet te vergeten het laatste concert van Frank Zappa in Frankfurt: The Yellow Shark.
  Na van 1998 tot de zomer van 2000 als ‘manager stadiums’ gewerkt te hebben aan het EK voetbal in Nederland en België, ben ik begonnen met Postmen. Tot 2008 in Hilversum en sindsdien in Utrecht.
  Ik houd me bezig met zo’n beetje alles binnen het bedrijf. Van het eerste contact met de klant, de productionele voorbereiding, de montage tot en met de laatste stap: de audiomix.
  Old habits die hard.

   

  Rino Gouw

  Ik ben begonnen als visual-effects cameraman in Amsterdam in de tijd dat film nog uit blik kwam. Vanaf 1990 woonde en werkte ik ruim 7 jaar in Berlin en maakte daar vfx voor speelfilms en tv-series. Terug in Nederland ben ik gaan regisseren.
  Binnen Postmen bedenk ik met Jan de concepten, schrijf de scripts en teksten voor de films die we maken en die ik in de meeste gevallen regisseer en monteer. Soms draai ik zelf een productie met onze eigen RED : )
  Naast mijn werk voor Postmen volg ik een opleiding aan de Schrijversvakschool in Amsterdam. Het is de bedoeling dat er eens een verhalenbundel of roman zal verschijnen. Verder word ik blij van mijn twee puberzoons, hardlopen, vakantie in mijn Volkswagencampertje, lezen (al een tijd is Paul Auster favoriet), fietsen, zweite heimat: Berlin en gitaar spelen.