https://www.postmen.tv/portfolio

  Portfolio

  PRINSES MÁXIMA CENTRUM - Verhuizen

  Nog voor de officiële opening van het Prinses Máxima Centrum gaven we patiënten uit de diverse kinderoncologische centra in Nederland alvast een sneak preview van het gebouw. Dolores Leeuwin neemt ons mee.

  Bekijk project

  WOLTERS KLUWERS – WHEN YOU HAVE TO BE RIGHT

  Corporate video

  Een corporate film voor de grootste online uitgever & informatiedienstverlener van Nederland: Wolters Kluwer. Informatie is inmiddels overal en altijd beschikbaar. Met een groeiend aantal apps, websites en computertoepassingen ontsluit Wolters Kluwer betrouwbare informatie digitaal. Wolters Kluwer, When you have to be Right.

  Bekijk project Corporate video

  SAMEN TEGEN VOEDSELVERSPILLING

  Aftermovie

  In de Verspillingsfabriek in Veghel werd op 20 maart de agenda gepresenteerd van de Taskforce ‘Samen tegen voedselverspilling’: in 2030 moet er in de hele keten vijftig procent minder voedsel worden verspild.

  Wij maakten voor Rabobank Nederland, lid van de taskforce, de aftermovie van het evenement.

  Bekijk project Aftermovie

  VGZ - Voorkeursbeleid Geneesmiddelen

  Animatie

  Met het voorkeursbeleid geneesmiddelen kan VGZ de zorgpremie voor haar verzekerden zo laag mogelijk houden.

  Bekijk project Animatie

  Welkom op het Coenecoop College

  Promo

  Drie leerlingen van het Coenecoop College in Waddinxveen geven een rondleiding door de allerleukste school van Nederland.

  Bekijk project Promo

  Hofmeier - Meer dan cijfers

  Corporate video

  Hofmeier is een bevlogen organisatie met meer dan 130 interim professionals en consultants in vaste dienst. Samen met opdrachtgevers maken ze iedere dag het verschil. Ze bieden oplossingen voor financiële- en organisatievraagstukken.

  Wij maakten een serie van drie video’s: één ter introductie van de nieuwe huisstijl, een corporate film en een video voor arbeidsmarktbenadering.

  Bekijk project Corporate video

  Prikkeldraad / Fenced CD / DVD

  Trailer

  Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht ging onze documentaire 'Prikkeldraad' in première. Aansluitend werd de CD ‘Van Pierrot naar Marteau’ gepresenteerd in Vredenburg Leeuwenbergh. Samen met deze CD wordt ook de DVD uitgegeven in één box.

  Bekijk project Trailer

  Curves

  Commercial

  In samenwerking met het Rotterdamse Bureau GB10 maakten we de radio- en tv-commercials voor Curves; het 30 minuten fitness concept met 10.000 vestigingen wereldwijd. De commercials en tag-ons werden ingezet voor zowel televisie- als online campagnes in het VK, Spanje, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Zweden.

  Bekijk project Commercial

  Nancy Brick

  Videoclip

  Voor het singer-songwriter duo ‘Nancy Brick‘ (Rieneke Batelaan & Ron Valeri) maakten de Postmen een videoclip voor het titelnummer van hun gelijknamige debuutalbum.

  Bekijk project Videoclip

  Odensehuis

  Het Odensehuis laat zien dat mensen met dementie er gewoon bijhoren. We komen op voor onszelf en onze lotgenoten. We geven onze antwoorden op vragen die mensen met dementie bezig houden. We geven informatie aan professionals over onze mogelijkheden en onze behoeften. We organiseren onze eigen activiteiten. We doen het op onze manier.

  Bekijk project

  Het WesterborkLuisterpad - Hummel&deBoer

  Het WesterborkLuisterpad, een productie van Hummel&deBoer hoort bij het Westerborkpad en bestaat uit verhalen in audio die langs de route te beluisteren zijn met een mobiele telefoon.

  Overlevenden, mensen die langs de route woonden en getuige waren, verzetsmensen, vrienden van Joodse slachtoffers, mensen die Joodse onderduikers hadden; allen vertellen hun persoonlijke verhaal. De verhalen variëren in lengte van 4 tot 10 minuten en worden ingeleid door Hanneke Groenteman.

  In de audiostudio van Postmen zijn de voice-overs ingesproken en hebben we de eindmix gemaakt.

  Bekijk project

  Veel Geluk! van Cunera Joosten

  Boektrailer

  Piekeren zit ons geluk enorm in de weg. Het boek ‘Veel geluk!’ is als een routekaart langs de meest beruchte piekeronderwerpen. De inspirerende en wetenschappelijk onderzochte inzichten in het boek halen je uit de negatieve spiraal en wijzen je de weg naar meer geluk.

  Bekijk project Boektrailer

  STER EXTRA IN DE NPO APP

  Commercial

  STER extra is nu ook direct beschikbaar in de nieuwe versie van de NPO app. Om dit bij adverteerders onder de aandacht te brengen maakten wij deze animatie. De film is verstuurd als videobrochure waarin een scherm is geïntegreerd. Zodra de kaart geopend wordt begint de film te spelen.

  Bekijk project Commercial

  Prikkeldraad - Een film over hedendaagse muziek

  Trailer

  Ensemble Insomnio uit Utrecht ziet het als haar taak om zowel nieuwe composities als hoogtepunten uit de 20e eeuwse muziek ten gehore te brengen. We volgen het ensemble in de zoektocht naar de beste uitvoering. We maken kennis met dirigent en musici en zien ze, samen met de componisten, aan het werk. In Parijs ontmoet Insomnio de beroemde componist Pierre Boulez. Met hem bereidt het ensemble zich voor op de opname van zijn meesterwerk 'Le Marteau sans Maître'.

  Bekijk project Trailer

  Prinses Máxima Centrum - Jongeren

  Deze film is gemaakt voor jongeren met kanker in de leeftijd van 12 tot 18 jaar die opgenomen worden in het Prinses Máxima Centrum.

  Wat gaat er gebeuren? Met wie krijg je te maken?

  De mensen uit jouw zorgteam stellen zich aan je voor en vertellen wat ze voor jou kunnen betekenen.

  Bekijk project

  Debussy Poetique - Voor de kunst

  Trailer

  Debussy Poétique gaat over het Frankrijk rond 1900, over de poëzie van Pierre Houdy en Stéphane Mallarmé, over twee harpen en het ontstaan van de fluit, over de pikante illustraties van George Barbier, over een prachtige zangeres, over sensuele Bilitissen en onrustige faunen, over de Parijse kunstenaarssalons, over vernieuwing, schandalen en nieuwsgierigheid.... en dat allemaal gedrenkt in het muzikale parfum van Claude Debussy.

  Crowdfunding Voor de Kunst!

  Bekijk project Trailer

  Sneltram Utrecht

  commercial

  Tijdens de zomervakantie (2013) rijdt de sneltram in Utrecht niet omdat de rails worden vervangen. In opdracht van Bureau Regio Utrecht maakten we een commercial om deze boodschap aan de reizigers over te brengen.

  Bekijk project commercial

  Sneltram Utrecht Commercial - Visual Effects breakdown

  De commercial die we maakten in opdracht van Bureau Regio Utrecht is uiteraard gefilmd toen de sneltram nog volop in bedrijf was. We hebben dus flink 'gepoetst' aan het gefilmde materiaal. In de video zie je een breakdown van een aantal visual effects.

  Bekijk project

  Help Granida op de planken!

  Promo

  Met deze video hielpen we Stichting Ipermestra de opera 'Granida' van P.C. Hooft onder de aandacht te brengen van potentiële sponsoren. Help Granida op de planken!

  Bekijk project Promo

  Theatergroep WAAN speelt Ruis

  Teaser

  WAAN speelt RUIS.

  Een teaser voor de Rotterdamse theatergroep WAAN.

  Bekijk project Teaser
  Eerste pagina Vorige pagina
  2
  Volgende paginaLaatste pagina